​Ring os op,

Telefon: 22 66 84 67

+25 års erfaring​

Hurtig leveringstid

Håndværk af topkvalitet​

Din lokale snedker i Faxe og omegn

Uanset hvilken slags snedkerarbejde du overvejer, står Tømrerfirmaet Henning Hansen klar til at stille sig i spidsen for dit projekt.

Hos mit snedkerfirma kan du forvente snedkerarbejde af højeste kvalitet ved store såvel som små opgaver. Snedkerarbejde som din bolig eller dit kontor kan have fornøjelse af i mange år frem. Til en fordelagtig pris!

Som en garvet snedker med flere årtiers erfaring er du i trygge hænder hos mit snedkerfirma. Og med base i Faxe kan jeg hurtigt aflægge dig et visit, selv hvis du bor i Præstø, Næstved eller de nærliggende områder.

Vælg det snedkerarbejde, som du ønsker udført

  • Montering af køkken og bad: gør de daglige rutiner til en glæde
  • Nedlægning af trægulve: når dit gulv har nået sin udløbsfrist
  • ​Montering af døre: nye døre kan gøre meget for en bolig
  • Renovering af gamle trapper: gør turen op og ned mere behagelig
  • Øvrigt snedkerarbejde: skræddersyede opgaver til dig efter ønske.

Det kan mit snedkerfirma også gøre for dig

Grundig snedker med faglig stolthed

​Som snedkermester ved jeg, at godt snedkerarbejde får kunderne til at vende tilbage. Kombineret med min knowhow inden for faget, samt min faglige stolthed, er det din garanti for veludført arbejde og god service.

Det er dog ikke bare tomme ord. Som min kunde kan du regne med, at jeg overholder vores aftale mht. løsning, deadline og pris. Dermed ved du, hvad du går ind til, så der ikke er nogen overraskelser i 11. time.


Respekt for din ejendom og dine penge

Der er mange snedkere at vælge mellem derude. Det kan derfor indimellem være svært at vide, hvem man skal betro sin ejendom til.

Med 25 års erfaring i bagagen kan du dog være helt tryg ved at benytte dig af mit snedkerfirma. Jeg udfører snedkerarbejde på din ejendom som var den min egen, så du altid kan regne med at få value for money.​​

Som din snedker rydder jeg naturligvis også ordentligt op efter mig selv, når mit snedkerarbejde er udført i din ejendom. Det manglede da bare.

Snedker med pålidelige samarbejdspartnere

Indimellem kan det være nødvendigt for mig at hente hjælp ind udefra til særligt omfattende eller specialiseret snedkerarbejde.

​I disse situationer kan du være helt rolig ved at åbne døren for dem også. Mit snedkerfirma samarbejder kun med fagudlærte håndværkere, der værdsætter godt håndværk i samme grad, som jeg selv.

To par øjne ser bedre end ét

At få et ekstra par øjne på et projekt kan være en stor hjælp både i planlægnings- og eksekveringsfasen. ​Uanset om du er på udkig efter snedkerarbejde til et lille privat hobbyprojekt eller den helt store pakke,

Mangler du gode råd og vejledning til, hvordan du bedst muligt løser en opgave, stiller jeg m.a.o. gerne min ekspertviden til rådighed for dig.

Som din snedker gør jeg altid mit bedste for at imødekomme dine ønsker og behov, og derfor kan du trygt vælge mig som din næste sparrings- og samarbejdspartner til dit projekt.

Ring til mit snedkerfirma – så tager vi en snak

Ønsker du at høre mere om priser og muligheder, er du meget velkommen til at kontakte Tømrerfirmaet Henning Hansen – din lokale snedker – på telefon 22 66 84 67.

Er du allerede afklaret med dine behov, er det måske mere oplagt at udfylde nedenstående formular eller sende en mail til mit snedkerfirma på adressen info@hhtomreren.dk. Så vender jeg tilbage med et tilbud.

Jeg håber, at du vil overveje mig som snedker til dit næste projekt – og glæder mig til at høre fra dig.​

Bestil et uforpligtende tilbud​!

Udfyld venligst formularen – så kontakter jeg dig hurtigst muligt​.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmanavn & CVR

​Henning Hansen

CVR: 25342968

Samarbejdspartnere

Kontakt os

Telefon: 22 66 84 67

E-mail: info@hhtomreren.dk