+25 års erfaring​​

Hurtig leveringstid​

Håndværk af topkvalitet​​

Din lokale snedker i Faxe og omegn

Uanset hvilken slags snedkerarbejde du overvejer, står Tømrerfirmaet Henning Hansen ApS klar til at stille sig i spidsen for dit projekt.

Hos mit snedkerfirma kan du forvente snedkerarbejde af højeste kvalitet ved store såvel som små opgaver. Snedkerarbejde som din bolig eller dit kontor kan have fornøjelse af i mange år frem. Til en fordelagtig pris!

Som en garvet snedker med flere årtiers erfaring er du i trygge hænder hos mit snedkerfirma. Og med base i Faxe kan jeg hurtigt aflægge dig et visit, selv hvis du bor i Haslev, Næstved, Stevns eller de nærliggende områder.

Vælg det snedkerarbejde, som du ønsker udført

​Som snedker kan jeg hjælpe dig med mange forskellige opgaver inden for faget. Jeg kan blandt andet hjælpe med:

 

  • Montering af køkken og bad: gør de daglige rutiner til en glæde
  • Nedlægning af trægulve: når dit gulv har nået sin udløbsfrist
  • ​Montering af døre: nye døre kan gøre meget for en bolig
  • Renovering af gamle trapper: gør turen op og ned mere behagelig
  • Øvrigt snedkerarbejde: skræddersyede opgaver til dig efter ønske.

Det kan mit snedkerfirma også gøre for dig

​Jeg er dog meget mere end en snedker. Jeg kan også hjælpe med forskellige former for tømrerarbejde. Har du et projekt, der inkluderer både tømrer- og snedkeropgaver, står jeg klar til at hjælpe.

Udover snedkeropgaver kan jeg hjælpe med:

 

Grundig snedker med faglig stolthed

​Som snedkermester ved jeg, at godt snedkerarbejde får kunderne til at vende tilbage. Kombineret med min knowhow inden for faget, samt min faglige stolthed, er det din garanti for veludført arbejde og god service.

Det er dog ikke bare tomme ord. Som min kunde kan du regne med, at jeg overholder vores aftale mht. løsning, deadline og pris. Dermed ved du, hvad du går ind til, så der ikke er nogen overraskelser i 11. time.

Respekt for din ejendom og dine penge

Der er mange snedkere at vælge mellem derude. Det kan derfor indimellem være svært at vide, hvem man skal betro sin ejendom til. Med +25 års erfaring i bagagen kan du dog være helt tryg ved at benytte dig af mit snedkerfirma. Jeg udfører snedkerarbejde på din ejendom som var den min egen, så du altid kan regne med at få value for money.

​​

Som din snedker rydder jeg naturligvis også ordentligt op efter mig selv, når mit snedkerarbejde er udført i din ejendom. Det manglede da bare.

Snedker med pålidelige samarbejdspartnere

Indimellem kan det være nødvendigt for mig at hente hjælp ind udefra til særligt omfattende eller specialiseret snedkerarbejde.

​I disse situationer kan du være helt rolig ved at åbne døren for dem også. Mit snedkerfirma samarbejder kun med fagudlærte håndværkere, der værdsætter godt håndværk i samme grad, som jeg selv. Jeg er derfor en snedker, du trygt kan overlade dit projekt til, selvom jeg benytter mig af samarbejdspartnere.

Vælg en professionel snedker til at stå for dit projekt

Når du har brug for en snedker, er det sikkert med forventningen om et flot og yderst holdbart resultat. For at få netop dette resultat er det dog vigtigt, at du vælger en professionel snedker.

Når du vælger at benytte mig, er det netop en professionel snedker, du får. Jeg går altid ydmyg til opgaven, hvor jeg arbejder hurtigt og effektivt for at give dig det forventede resultat til tiden.

Jeg sætter en stor ære i at levere kvalitetsløsninger, der passer til dit behov. Det gælder både store og små projekter. Ved at benytte mig som din snedker får du derfor et slutresultat, som du vil blive yderst tilfreds med.

 

​To par øjne ser bedre end ét

At få et ekstra par øjne på et projekt kan være en stor hjælp både i planlægnings- og eksekveringsfasen. ​Uanset om du er på udkig efter snedkerarbejde til et lille privat hobbyprojekt eller den helt store pakke.

Mangler du gode råd og vejledning til, hvordan du bedst muligt løser en opgave, stiller jeg m.a.o. gerne min ekspertviden til rådighed for dig.

Som din snedker gør jeg altid mit bedste for at imødekomme dine ønsker og behov, og derfor kan du trygt vælge mig som din næste sparrings- og samarbejdspartner til dit projekt.

Jeg tager selvfølgelig udgangspunkt i dit behov og din økonomi, når jeg giver dig rådgivning. Jeg kan komme med gode råd til, hvordan en opgave kan løses på en alternativ måde end først antaget. Derudover står jeg som snedker selvfølgelig til rådighed, hvis du har brug for hjælp til projektet. 

Hvad koster en snedker?

Prisen for en snedker vil variere fra projekt til projekt. Det afhænger i høj grad af, hvad det er, du skal have hjælp til. Derudover kan projektets kompleksitet også påvirke prisen på at få en snedker til at klare opgaven.

Når du benytter mig, får du en fair pris, hvor du får meget for pengene. Kvaliteten er altid det største fokus for mig. Det bliver der derfor aldrig gået på kompromis med. Det er selvfølgelig altid muligt at få et prisoverslag på din opgave. Så ved du, hvor meget projektet koster, inden jeg går i gang. 

Ring til mit snedkerfirma – så tager vi en snak

Ønsker du at høre mere om priser og muligheder, er du meget velkommen til at kontakte Tømrerfirmaet Henning Hansen – din lokale snedker – på telefon 22 46 43 67.

Er du allerede afklaret med dine behov, er det måske mere oplagt at udfylde nedenstående formular eller sende en mail til mit snedkerfirma på adressen Hbh1421@gmail.com. Så vender jeg tilbage med et tilbud.

Jeg håber, at du vil overveje mig som snedker til dit næste projekt – og glæder mig til at høre fra dig.​

Bestil et uforpligtende tilbud!

Udfyld venligst formularen – så kontakter jeg dig hurtigst muligt​.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmanavn & CVR

​Henning Hansen ApS

CVR: 41415150

Samarbejdspartnere

Kontakt os