​Ring os op,

Telefon: 22 66 84 67

+25 års erfaring​

Hurtig leveringstid

Håndværk af topkvalitet​

Udskiftning af vinduer har mange fordele for dig

Trænger dine vinduer til at blive udskiftet, kommer jeg gerne og hjælper dig. Jeg tilbyder forskellige former for både montering og udskiftning af vinduer efter dine behov. Som tømrer befinder jeg mig i og omkring Faxe, Næstved, Store Heddinge og Præstø, hvor jeg hjælper alle kunder.

Med en udskiftning af vinduer kan du få en bygning til at se ud som ny. Derudover kan du spare penge på din varmeregning ved at få nye vinduer, hvor isoleringen er optimal. Det kan derfor godt betale sig at kontakte mig, hvis du ønsker en udskiftning af vinduer.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Jeg lægger stor vægt på god kundeservice. Derfor kan du altid forvente en god pris, også selvom kvaliteten af det udførte arbejde er høj. 

Jeg hjælper med både store og små opgaver, hvor jeg gør vores bedste for at imødekomme dine ønsker, hvad end der er tale om montering af dør eller montering af vinduer.​

Jeg forhandler KPK-elementer, som i dag er blandt de førende producenter af døre og vinduer i Danmark. Virksomheden producerer produkter efter dine ønskede mål, og produkterne er certificerede i forhold til Dansk Vindues Certificering. Mærket forhandles desuden kun af professionelle håndværksmestre.

Kontakt os for at aftale nærmere

Ønsker du at modtage et godt tilbud på en udskiftning af vinduer hos dig, eller vil du aftale nærmere, så kan du kontakte mig med det samme. Jeg står altid klar til at løse din opgave for dig.

Ring på telefon 22 66 84 67, eller skriv til mail info@hhtomreren.dk, og så vender jeg tilbage hurtigst muligt.​

Bestil et uforpligtende tilbud​!

Udfyld venligst formularen – så kontakter jeg dig hurtigst muligt.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmanavn & CVR

​Henning Hansen

CVR: 25342968

Samarbejdspartnere

Kontakt os

Telefon: 22 66 84 67

E-mail: info@hhtomreren.dk