+25 års erfaring​​

Hurtig leveringstid​

Håndværk af topkvalitet​​

Udskiftning af vinduer har mange fordele for dig

Trænger dine vinduer til at blive udskiftet, kommer jeg gerne og hjælper dig. Jeg tilbyder forskellige former for både montering og udskiftning af vinduer efter dine behov. Som tømrer befinder jeg mig i og omkring Faxe, Næstved, Stevns og Præstø, hvor jeg hjælper alle kunder.

Med en udskiftning af vinduer kan du få en bygning til at se ud som ny. Derudover kan du spare penge på din varmeregning ved at få nye vinduer, hvor isoleringen er optimal. Det kan derfor godt betale sig at kontakte mig, hvis du ønsker en udskiftning af vinduer.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Jeg lægger stor vægt på god kundeservice. Derfor kan du altid forvente en god pris, også selvom kvaliteten af det udførte arbejde er høj.

Jeg hjælper med både store og små opgaver, hvor jeg gør mit bedste for at imødekomme dine ønsker, hvad end der er tale om montering af dør eller montering af vinduer. ​

Jeg forhandler KPK-elementer, som i dag er blandt de førende producenter af døre og vinduer i Danmark. Virksomheden producerer produkter efter dine ønskede mål, og produkterne er certificerede i forhold til Dansk Vindues Certificering. Mærket forhandles desuden kun af professionelle håndværksmestre.

Lad en professionel tømrer stå for udskiftning af vinduer

Når du har behov for udskiftning af vinduer, skal det gøres ordentligt. Bliver det ikke gjort ordentligt, kan det betyde, at vinduerne ikke slutter helt tæt eller sidder forkert. Er det tilfældet, kan det betyde, at varmen siver ud ved dine vinduer. Det er ikke godt for varmeregningen.

Vil du undgå dette, er det vigtigt, at du får en professionel til at stå for udskiftning af vinduer. Det sikrer dig, at dine nye vinduer bliver monteret rigtigt første gang.

Jeg har en masse erfaring som tømrer, som blandt andet inkluderer udskiftning af vinduer. Det er faktisk et af de områder, jeg er specialiseret i. Jeg har derfor de helt rigtige kompetencer til at montere dine nye vinduer.

Når du vælger mig, kan du stole på, at jeg har fagligheden til at gøre arbejdet ordentligt. Jeg sørger for holdbare resultater, der samtidig står flot. Kvaliteten er en prioritet for mig, uanset hvad jeg laver. Du kan derfor trygt overlade udskiftning af vinduer til mig.

Har du brug for vejledning til valg af vinduer?

Når du skal have nye vinduer, er der mange forskellige muligheder. Det kan være svært at finde ud af, hvad der er den optimale løsning i lige præcis dit tilfælde.

Jeg kommer gerne med rådgivning i forbindelse med udskiftning af vinduer. Det kan for eksempel være i forhold til valg af nye vinduer. Ud fra vinduets placering, hvad det bliver brugt til, og hvad dit behov er, kan jeg komme med vejledning til, hvad jeg ville vælge i dit sted. Hvis du for eksempel ønsker en lavere varmeregning, kan jeg komme med mine anbefalinger til energiruder. 

Valg af ruder er dog ikke det eneste, jeg kan rådgive omkring. Jeg kan også komme med mine anbefalinger til, om det er nødvendigt med udskiftning af vinduer, eller du kan udskyde det lidt. Det kan for eksempel være, hvis du er i tvivl om, om en rude er punkteret.

Jeg kommer gerne ud til dig og tager et kig på dine vinduer, inden der foretages udskiftning af vinduer. Det sikrer dig, at du får den optimale løsning. Vi kan tage en uforpligtende snak om, hvad det er, du har behov for.

Jeg hjælper dig med en kvalitetsløsning

Skal kvaliteten være i orden, når du skal have foretaget udskiftning af vinduer, er det mig, du skal vælge. Det vigtigste for mig er, at jeg har tilfredse kunder. For at kunne få tilfredse kunder er kvaliteten af mit arbejde altid i fokus.

Jeg sørger for, at monteringen af vinduer er i tiptop kvalitet. Det gælder, uanset om det er et enkelt vindue, der skal udskiftes, eller det er den helt store løsning, hvor alle vinduer skal udskiftes.

Med en god samarbejdspartner som KPK får du kvalitetsvinduer, du kan have glæde af i mange år. Jeg sørger for, at du får lige præcis de vinduer, der vil passe perfekt til din bolig.

 

Kontakt os for at aftale nærmere

Ønsker du at modtage et godt tilbud på en udskiftning af vinduer hos dig, eller vil du aftale nærmere, så kan du kontakte mig med det samme. Jeg står altid klar til at løse din opgave for dig.

Ring på telefon 22 46 43 67, eller skriv til mail Hbh1421@gmail.com, og så vender jeg tilbage hurtigst muligt.​

Bestil et uforpligtende tilbud!

Udfyld venligst formularen – så kontakter jeg dig hurtigst muligt.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmanavn & CVR

​Henning Hansen ApS

CVR: 41415150

Samarbejdspartnere

Kontakt os