+25 års erfaring​​

Hurtig leveringstid​

Håndværk af topkvalitet​​

Naturlegeplads i haven til børn og legesyge sjæle

Husker du legepladserne fra din barndom?​

Hvis du er som de fleste, har du mindst et par gode barndomsminder gemt i baghovedet fra de timer og atter timer, der gik med at boltre sig i det fri med legekammerater. Oftest i haven eller på en naturlegeplads med legehuse og klatrestativer til leg og spil af enhver art.

Tømrerfirmaet Henning Jensen ønsker at give de næste generationer den samme glæde. I mit firma tegner og konstruerer jeg alle former for legeredskaber i lærketræ – til private, institutioner og lignende steder med børn, legeonkler og andre legesyge sjæle.

Mit firma ligger i Faxe, men jeg kører gerne ud til kunder i Haslev, Stevns, Næstved og det øvrige Sjælland for at få en naturlegeplads på benene.


Hvilken slags naturlegeplads laver jeg?

Kun fantasien sætter grænser for, hvad der er muligt at skabe på en naturlegeplads. Populære valg inkluderer:

  • Legehuse i enhver farve og form. Et godt sted at holde hemmelige møder og gemme sig for de voksne!
  • Klatrestativer: velegnede til at give ungerne masser af motion og frisk luft, så de sover tungt, når de kommer hjem
  • Hegn/plankeværk: indram din naturlegeplads med et højt og robust hegn, som holder ungerne inde og uvedkommende ude
  • Særlige ønsker: øvrige legeredskaber til en naturlegeplads.

Underholdningsværdi og sikkerhed i højsædet

​En naturlegeplads i haven skal først og fremmest være sikker at opholde sig på. Dernæst er der selvfølgelig underholdningsværdien at overveje.

Det kan være en god idé at tage en snak med de små i dit liv, som skal folde sig ud på naturlegepladsen, før du booker et møde med mig. De ved, hvad de kan lide, og har ofte meget at byde ind med.

Samtidig kan en solidt konstrueret naturlegeplads blive stående i årevis. Derfor er det er vigtigt, at den får den helt rette sammensætning fra begyndelsen, så dine penge er godt givet ud.

Hvad koster en naturlegeplads?

Den eksakte pris på en naturlegeplads afhænger helt og holdent af, hvilken konstellation du vælger i form af type, størrelse, byggematerialer osv.

Når det er sagt, kan du trygt regne med, at jeg vil forsøge at holde dine omkostninger til en naturlegeplads så lave, som det overhovedet lader sig gøre. Din tilfredshed, og dine børns tilfredshed, er vigtig for mig.

Naturlegeplads: fra tegnebræt til virkelighed

Det kan måske virke som et større projekt at få skabt en naturlegeplads i haven eller i institutionen. Især hvis man er alene om det.

Det behøver dog ikke være så kompliceret, hvis du får mig ind over til at bygge din naturlegeplads. Her er en plan, trin for trin, som du kan følge:

1. Tag en snak med dem, som skal bruge din naturlegeplads, for at afklare behov og ønsker for både store som små
2. Aftal et møde med mig i person hvor vi diskuterer mulighederne
3. På baggrund af dit input laver jeg derefter en tegning af din naturlegeplads, så du kan forestille dig, hvordan den vil se ud
4. Er du fortsat interesseret, udfærdiger jeg et tilbud, inkl. en pris, som afspejler vores aftale. Fortsat helt uforpligtende.
5. Hvis du accepterer aftalen, bygger jeg din naturlegeplads.

​​

Tre grunde til at Tømrerfirmaet Henning Jensen skal bygge din naturlegeplads

  • Hurtig leveringstid: din naturlegeplads står klar inden for kort tid, så du kan reagere hurtigt på et akut opstået behov
  • Over 25 års erfaring: jeg kender mit fag til fingerspidserne og har gennem årene opbygget et netværk af ligesindede partnere
  • Håndværk af højeste kvalitet​: venstrehåndsarbejde er ikke noget, du skal bekymre dig om hos mig. Alle mine kunder får særbehandling!

​​

Kontakt mig om en naturlegeplads i haven

​Få idéen ud af hovedet og ned på papiret ved at ringe på telefon 22 66 84 67, så aftaler vi et møde og snakker os frem til den bedste løsning.

Er du allerede nu klar til at bestille, kan du skrive til mig på e-mailen info@hhtomreren.dk. Så vender jeg tilbage med et uforpligtende tilbud på en naturlegeplads i Faxe, Præstø, Næstved eller omegn.

Jeg håber, at du vil give mig chancen for at bygge en sjov og sikker naturlegeplads i haven, som dine børn har gavn af i mange år frem.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

​Firmanavn & CVR

​Henning Hansen ApS

CVR: 41415150

Samarbejdspartnere

Kontakt os