+25 års erfaring​​

Hurtig leveringstid​

Håndværk af topkvalitet​​

Tagrenovering tilbydes af professionel virksomhed

Går du og drømmer om et nyt tag? Så kan du med fordel kontakte mit tømrerfirma. Her tilbydes nemlig alle former for tagarbejde til kunder i og omkring Faxe, Næstved, Stevns og Præstø. 

Jeg står altid klar til at hjælpe kunder med den form for tagrenovering, der er brug for. Jeg har stor erfaring i tømrerbranchen, og kan derfor løse enhver opgave indenfor blandt andet renovering af tag.

Hvad end du har brug for et helt nyt tag eller blot en mindre renovering, kommer jeg gerne og løseropgaven for dig. Jeg garanterer holdbare løsninger af høj kvalitet.

Jeg rådgiver og vejleder gerne mod den rette tagrenovering

Som tagekspert hjælper jeg gerne dig med rådgivning og vejledning, så du kan få den rette løsning til dine behov. Jeg ved alt om tag, hvilket sikrer dig, at du får netop den tagløsning, der er bedst for dig.

Du bør derfor ikke holde dig tilbage med at kontakte mig for hjælp til tagrenovering. Hos mig vil du desuden altid få en attraktiv pris, uanset hvilken opgave jeg skal løse for dig.

Jeg sætter altid dine ønsker i centrum, hvor jeg gør det bedste, for at realisere dine drømme. Jeg overholder alle vores aftaler og rydder naturligvis op efter mig selv.

Tagrenovering eller helt nyt tag?

Det kan være meget forskelligt, om der er behov for et helt nyt tag, eller en tagrenovering kan være løsningen. Det afhænger selvfølgelig af, hvilken stand dit nuværende tag er i. Ved tagrenovering er det ikke kun tagpladerne, der besigtiges. Også undertaget skal vurderes.

Jeg sørger selvfølgelig for at komme hele vejen rundt om dit tag, når jeg skal vurdere, om der er behov for en tagrenovering eller et helt nyt tag. Min ekspertise inden for området gør, at jeg har kompetencerne til at efterse dit tag.

Det er dog ikke kun ved allerede byggede huse, jeg kan hjælpe med nyt tag. Skal du i gang med nybyg eller en tilbygning, har du selvfølgelig brug for et tag på bygningen. Jeg kan hjælpe med nyt tag, hvor jeg sørger for hele projektet.

Har du brug for hjælp til småreparationer på taget?

En tagrenovering er ofte løsningen, når taget når en vis alder, eller hvis der er mange skader på taget. Har du nogle få skader på taget, kan du dog sagtens komme uden om en omfattende tagrenovering. Jeg tager mig også gerne af mindre reparationer på dit tag. 

Ved at få foretaget disse reparationer på taget kan du udskyde tagrenoveringen. Det kan derfor være en god måde at forlænge levetiden på dit tag.

Lad en professionel tømrer klare din tagrenovering

Når du har brug for en tagrenovering eller et helt nyt tag, er det vigtigt at lade en professionel klare opgaven. Der er flere krav til taget, der skal være opfyldt, for at det har den forventede levetid. Derudover kan rigtig tagrenovering også sikre, at taget faktisk holder tæt og leder vandet de rigtige steder hen. 

​Når du vælger at benytte mig til din tagrenovering, får du en professionel tømrer. Jeg har en masse erfaring med tagrenovering og opsætning af nyt tag. Jeg kan derfor hjælpe dig med en kvalitetsløsning, der lever op til dine forventninger.

Min erfaring gør, at jeg har de helt rigtige kompetencer til at udføre din tagrenovering korrekt. Det sikrer dig et resultat, der kan holde i mange år. Derudover får du også et resultat, der æstetisk vil være efter dine ønsker.

Er du i tvivl om, hvilken type tag du skal vælge, kan jeg sagtens gøre dig klogere på fordele og ulemper ved de forskellige tagtyper.

Hvor lang er levetiden på et tag?

Det kan være meget forskelligt, hvor mange år der går imellem, at der skal foretages en tagrenovering. Det kan for eksempel afhænge af, hvilken tagtype dit hus har nu. Derudover kan det også afhænge af, hvilke omgivelser der er omkring dit hus. Vind, vejr og natur kan nemlig også sætte sine spor på dit tag.

Er du i tvivl om, hvor mange år dit tag har tilbage, kommer jeg gerne og besigtiger det. Jeg kan komme med et kvalificeret bud på, hvornår du skal have et nyt tag eller have foretaget en tagrenovering. 

Hvad koster et nyt tag?

Prisen for et nyt tag afhænger af flere forskellige faktorer. Det kan blandt andet være:

  • Størrelsen på taget
  • Valg af tagmateriale
  • Om taget skal være med eller uden tagvinduer
  • Om der skal udskiftes tagrender og nedløb


Ønsker du en konkret pris på lige netop dit nye tag, er du meget velkommen til at kontakte mig, enten på telefon 22 46 43 67 eller e-mail Hbh1421@gmail.com

Jeg kommer gerne ud og besigtiger taget og udarbejder et uforpligtende tilbud på baggrund af dine ønsker.​

Bestil et uforpligtende tilbud!

Udfyld venligst formularen – så kontakter jeg dig hurtigst muligt​.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmanavn & CVR

​Henning Hansen ApS

CVR: 41415150

Samarbejdspartnere

Kontakt os